Pasta met Boursin en spinazie

8 35 0 5
Aantal personen:
  • 150 gr Boursin Knoflook en Fijne kruiden
  • 1 bosje bosui in ringetjes
  • 1 teen knoflook fijn gesnipperd
  • 250 gr kastanje champignons in plakjes
  • 500 gr verse spinazie
  • 300 gr verse taglione bicolore of andere verse pasta
  • 30 gr pijnboom pitjes geroosterd
  • 1 scheut witte droge wijn
  • 1 el olijfolie
  • 4 el parmezaanse geraspte kaas
  • zout en peper uit de molen
  1. Kook de pasta volgens de verpakking gaar.
  2. Fruit de champignons en de bos ui samen met de knoflook in een wok of hapjespan met olijfolie.
  3. Voeg de spinazie en de Boursin toe en eventueel een beetje peper en zout. Schenk een beetje witte wijn erbij en laat een minuutje meekoken.
  4. Schep de pasta op de borden en leg er het spinazie mengsel boven op Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Recept gevonden op Site van boursin ( leuke recepten.nl)
Love to Cook