Pasta met boontjes en rucola

3 30 4 5
Aantal personen:
  • 175 g Fusili tricolore (spiraalpasta)
  • Zout
  • 150 g dunne sperzieboontjes
  • 100 g Chorizo in dunne plakjes
  • 5 stuk zongedroogde tomaatjes.
  • 2 el olie van de zongedroogde tomaatjes
  • 150 g romatomaatjes in partjes
  • 75 g rucola
  • 100 gc. Parranokaas grof geraspt
  • 2 el Pijnboompitten
  • 4 el grofgehakte basilicum
  1. Oven voorverwarmen op 200°
  2. Pasta gaarkoken en laatste 5 min de sperzieboontjes toevoegen en 5 min laten meekoken.
  3. Pasta en boontjes afgieten.
  4. Chorizo, gedroogde tomatenstukjes, olie van de tomaten, verse tomaat en rucola erdoor roeren.
  5. Schep de pasta in een ingevette ovenschaal en verdeel de kaas en de pijnboompitten erover.
  6. Laat de kaas in het midden van de oven in ong 10 min smelten.
  7. Garneer met de basilicum en serveer direct.
LN123