Pasta met biefstuk

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 stukken biefstuk
  • 200 gram pasta naar keuze
  • 2 handen rucola sla
  • 250 gram champignons
  • 1 handje pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel groene pesto
  • 200 gram kleine tomaatjes
  • 1 handje geraspte kaas
  1. Zet je water op voor het koken van de pasta.
  2. Kook de pasta gaar.
  3. Snijd de knoflook fijn en de champignons in stukjes.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C.
  5. Strooi wat olijfolie over de tomaten en zet ze ongeveer 10 min in de oven.
  6. Verhit wat olie of boter in je pan en bak hier de knoflook en champignons.
  7. Bak de biefstuk in de pan en snijd dan in stukjes (dikke schijven).
  8. Voeg aan de pasta de groene pesto (mag iets meer zijn).
  9. Leg de pasta op een bord met een handje rucola sla.
  10. Maak de pasta af met de champignons, pijnboompitten en tomaten en biefstuk.
  11. Strooi er wat geraspte kaas over.
  12. Smakelijk!
LindsayV