pasta meridionale met kip en tomaten

0 30 0 5
Aantal personen:
  • ?400 gram pasta
  • ?500 gram kipfilet
  • 2 dikke tomaten
  • 1 courgette
  • 125 gram verse kaas met tomaat en pesto (Philadelphia Light Summer)
  • 1 bouillonketeltje van kip
  • ?1 eetlepel kappertjes
  • ?3 eetlepels olijfolie
  1. ?snij de kipfilet in blokjes van 2 bij 2 cm ?snij de tomaten in kleine blokjes ?snij de courgette in blokjes van 1 bij 1 cm Bereiding: ?verhit 3 eetlepels olijfolie in een kookpot en stoof de kippenblokjes gedurende 5 minuten ?voeg de blokjes courgette en tomaat en het bouillonketeltje toe en laat nog 3 minuten sudderen ?roer er de Philadelphia-kaas en de kappertjes onder ?warm alles goed op zonder te laten koken ?kook ondertussen de pasta gaar in 4 liter water ?giet af en laat uitlekken
NelekeP