Pasta farfalle vegetarische maaltijd salade

20 20 3 5
Aantal personen:
  • 1 rode ui
  • 1 courgette
  • 5 trostomaten
  • 2 el azijn
  • 4 el olijfolie
  • 200 gr farfalle (pasta)
  • 75 gr rucola(sla,1 zak)
  • 200 gr feta kaas in stukjes
  • peper & zout
  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de tomaten in parten. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Pel de ui, snijd hem doormidden en daarna in zo dun mogelijke plakjes. Klop de azijn door de olie. Meng de groenten, de rucola en de pasta en schep om met de olie en azijn. Verdeel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de salade direct, zo blijft de rucola knapperig.
Sambaatje