Pasta Bolognese met spinazie en champignons

77 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 350 gram penne (pijpjespasta)
  • 1 ui
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel Bertolli Vloeibaar
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 250 gram champignons
  • 225 gram bladspinazie (diepvries)
  • 75 gram geraspte 30+ kaas
  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Ontdooi de spinazie. Maak de champignons schoon en halveer ze.
  2. Verwarm de vloeibare margarine in een pan. Fruit er de gesnipperde ui en het gehakt in en voeg daarna de spinazie toe. Roerbak een paar minuten en doe er vervolgens de champignons bij. Breng het mengsel op smaak met wat zout en peper, voeg de pastasaus toe en laat de saus gedurende 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Schep de pasta door de saus en verdeel het gerecht over 4 borden. Garneer elk bord met wat geraspte kaas.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht