Pasta Bolognese met paprika, olijven en pesto

54 20 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 300 gram farfalle (vlindertjespasta)
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel Bertolli Vloeibaar
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 100 gram groene olijven
  • 1 eetlepel Bertolli Pesto Verde
  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de rode ui. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
  2. Verwarm een kneepje vloeibare margarine in een koekenpan en fruit er de ui in. Voeg vervolgens het gehakt toe, breng het op smaak met zout en peper en bak het rul. Roerbak de paprika’s 1 minuut mee.
  3. Voeg nu de pastasaus en de olijven toe en laat de saus gedurende 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer in de laatste minuut de pesto erdoor.
  4. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht