Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

247 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 350 gram spaghetti
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram kerstomaatjes
  • 2 bosuitjes
  • 1 bakje kleine mozzarellabolletjes
  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit er de knoflook met de bosuitjes in. Voeg vervolgens de pastasaus en de kerstomaatjes toe. Laat gedurende 8 tot 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg in de laatste 2 minuten de mozzarella toe.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht