Parmezaanchips

22 10 0 5
Aantal personen:
  • geraspte parmezaan
  • grof gemalen peperkorrels
  • gedroogde tijm en rozemarijn
  1. Hier een simpel maar oh zo chique knabbeltje.
  2. Maak het van fijngeraspte parmezaanse kaas. Mengen met heel grofgemalen gemengde peperkorrels, wat gedroogde tijm en rozemarijn. Maar met helemaal niks erdoor zijn ze ook heerlijk.
  3. Oven op 200 graden. Bakblik met bakpapier erop. Steeds een eetlepel van de kaas op een hoopje en platdrukken met de lepel. In 3 tot 6 minuten heb je kaaschips.
  4. Haal ze stuk voor stuk van het bakblik af en vorm er rolletjes van (om de steel van een houten lepel bijvoorbeeld). Vullen met heel fijne sla of rucola.
  5. Of eet ze gewoon op zoals ze zijn. Heerlijk als knabbeltje bij een glas mooie wijn.
  6. Bron Culinette
Love to Cook