Parmentier van gevogelte

1489 40 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 320 g gevogeltegehakt
  • 2 x 15 g Solo
  • 10 cl Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels gehakte dragon
  • peper en zout
  • 4 grote aardappelen
  • 500 g verse spinazie
  • 6 champignons de Paris
  • 5 cl olijfolie
  • 3 cl balsamicoazijn
  1. Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
  2. Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
  3. Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
  4. Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
  5. Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
  6. Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.
Solo