Parfait van aardbeienmoes

42 60 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
  • 450 g aardbeien
  • 4 el basterdsuiker
  • 50 g gehakte pistachenootjes
  1. Kook 400 g aardbeien samen met de suiker gedurende 5 tot 6 minuten - of totdat het fruit zacht is - in een kleine, afgedekte pan. Laat de moes afkoelen.
  2. Snij de overgebleven aardbeien in schijfjes om het gerecht mee te versieren. Zet apart.
  3. Verdeel de aardbeienmoes oven vier glazen kommetjes.
  4. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het bovenop de aardbeienmoes.
  5. Werk af met de schijfjes aardbei en bestrooi met de pistachenootjes. Dien onmiddellijk op.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht