Parelhoen met fijne groenten, citroen en look

1550 60 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 parelhoen
  • 1 l water
  • 5 teentjes look
  • 1 citroen
  • 1 laurier blad
  • 1 klein glaasje Banjul wijn
  • 1 dikke plak gerookte ham
  • 2 eetlepels Solo Light vloeibaar
  • zout en peper
  • enkele paddenstoelen
  • 1 wortel
  • 1 prei
  • 1 venkel
  1. Verdeel de parelhoen in stukken en bak ze goudgeel aan in een pot met dikke bodem in de Solo Light Vloeibaar.
  2. Haal het vlees uit depot en bak er eerst de in stukken gesneden ham in en voeg er dan de wijn bij.
  3. Schik er de groenten, de paddenstoelen op en giet water bij.
  4. Laat zachtjes garen en laat dan de saus inkoken tot de juiste dikke.
Solo
Meer inspiratie

WildHoofdgerechtHerfst