PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA

2 40 0 5
Aantal personen:
  • 4 plakjes hartige taartdeeg
  • paneermeel
  • 3 paprikas
  • 3 eieren
  • 250 gram ricotta
  • 1 theelepel tijm
  • 1/2 theelepel rozemarijn
  • 50 gram rucola
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 eetlepel balsamicoazijn
  1. Verwarm de oven voor op 190ÂșC. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Prik de deegbodems in met een vork. Bestrooi met paneermeel.
  2. Verdeel de paprikareepjes over het deeg.
  3. Klop de eieren los met de ricotta, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet het ricottamengsel over de paprika.
  4. Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar (35-40 minuten voor een grote taart).
  5. Meng de rucola met de olie, azijn, zout en peper. Serveer de taartjes met een pluk rucola erop.
Marloes2004