Papillote van tomaat mozarella met zalm

7 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr zalm zonder vel
  • 4 st Langwerpige trostomaten
  • 2 bollen Mozzarella di bufala
  • 16 Blaadjes Verse basilicum
  • 500 gr pasta
  • 20 cl kippenbouillon
  • 1 el zwarte peper
  • 4 el olijfolie
  • 1 el basilicum kruiden
  • 4 el Aromat kruiden (zout vervanger)
  • 4 vellen Aluminium folie
  1. Snij de tomaten in ringen van ongeveer 1 cm.
  2. Snij de zalm in plakken van ongeveer 2 cm op 2 cm , 1cm dik
  3. Snij de morzarella in fijne plakken.
  4. Leg de vellen aluminium open op een werkblad.
  5. Rangschik de 3 ingrediënten afwisselend op de aluminium, verdeel evenredig over alle vellen.
  6. Vouw de vellen tot papillotten met bovenaan een opening.
  7. Verdeel de kippenbouillon over de papillotten.
  8. Overgiet met olijf olie en voeg de verschillende kruiden toe.
  9. Doe de papillotten toe.
  10. Verwarm je oven tot 180 à 200 °C
  11. Laat ongeveer 20 minuten garen in de oven.
  12. Dien op met pasta.
reinerdbuekens