Papillote van kabeljauw met gesmolten Comté

515 22 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 grote gepelde tomaten
  • 0.5 wit van prei
  • 600 g kabeljauwhaasjes
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 4 blaadjes laurier
  • 4 takjes peterselie
  • 4 dl droge witte wijn
  • peper en zout
  • 40 g Solo
  • 4 plakjes Comté
  1. Ontpit de gepelde tomaten en snij ze in blokjes. Snij de prei in schijfjes.
  2. Neem 4 grote vellen aluminiumfolie.
  3. Leg een kabeljauwhaasje in elk vel en plooi de folie omhoog tot pakjes.
  4. Verdeel de tomaten, de prei en de sjalot over de 4 pakjes.
  5. Voeg per pakje een blaadje laurier en een takje peterselie toe.
  6. Overgiet elk pakje met 1 dl witte wijn en kruid met peper en zout.
  7. Leg in elk pakje een klontje Solo.
  8. Bedek het geheel met een plakje Comté en vouw het pakje toe.
  9. Zet de pakjes 12 minuten in een oven van 190 °C.
  10. Dien de pakjes op verwarmde borden op en laat ieder zijn eigen pakje openen.
Solo