Papillot van zeewolf met een rucolaslaatje

5 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 Stukken Zeewolf 150 à 200g/stuk
  • 1 handvol dille, fijngehakt
  • 16 kerstomaatjes
  • Pecorino, vers geschaaft
  • scheut witte wijn
  • chili, gedroogd
  • 4 teentjes knoflook, geplet
  • zeezout en peper
  • 8 schijfjes chorizo
  • 150 g rucola
  • 16 st kerstomaatjes
  • olijfolie
  • Balsamico
  • Fleur de sel
  • druppels Worchestershire saus
  • Puree
  • handvol dile, fijngehakt
  • olijfolie
  1. Kook de aardappelen voor de puree.zeewolf tomaatdille2
  2. Neem vier vellen alu folie.
  3. Smeer ze in met olijfolie waar je de vis gaat leggen (midden)
  4. Leg er de zeewolf in en maak al een pakje, nog open (4 pakjes)
  5. Bestrooi met zeezout, peper, tomaten, dille, witte wijn, pecorine kaas en de geplette knoflook.
  6. Zet een 20 tal minuten in een oven van 180°C
  7. Maak ondertussen de puree, werk af met olijfolie, scheutje melk, wat boter en dille, peper, zout en nootmuskaat. (Alles naar eigen smaak).
dekookbijbel