Papillot van zalm en venkel

267 35 3 5
Aantal personen:
  • 4 verse zalmfilets (150 g per stuk)
  • 1 venkelknol
  • 2 vaste tomaten (vb. coeur de boeuf)
  • 5 cl Ricard
  • 0.5 tl marjolein
  • 0.5 tl oregano
  • 0.5 tl rozemarijn
  1. Verwarm de oven voor op 160-180°C.
  2. Was de venkel en tomaten zorgvuldig en snijd ze in heel dunne plakjes. Neem een 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er een laag plakjes venkel en tomaat over, meng de groene kruiden en verdeel ze over de groenten. Leg hierop de vis. Werk af met een laagje venkel en tomaten, grof zeezout en vers gemalen peper. Besprenkel elk pakketje met wat Ricard en sluit de papillotten goed.
  3. Zet ongeveer 20 minuten in de oven (afhankelijk van dikte van de visfilets).
Solo