Papillot van kabeljauw en komijn

1065 35 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 4 kabeljauwfilets
  • 40 g Solo Light
  • Solo Vloeibaar Light
  • 1 courgette
  • 4 wortelen
  • 4 rapen
  • citroensap
  • 4 mespuntjes komijnpoeder
  • 4 stukjes steranijs
  • enkele blaadjes kervel
  • peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was en snij de courgette in fijne schijfjes.
  3. Schil de wortelen en de rapen. Snij ze in lange reepjes.
  4. Snij 4 vellen aluminiumfolie van ± 30 cm lang. Vet in met Solo Vloeibaar Light en leg er een kabeljauwfilet op. Voeg de wortelen, de courgettes en de rapen toe.
  5. Giet er een beetje citroensap over. Voeg per filet een snuifje komijnpoeder, een steranijs, enkele kervelblaadjes en een klontje Solo Light toe. Kruid met peper en zout.
  6. Sluit de papillotten en leg ze 20 minuten in de oven op 180 °C.
Solo