Papillot met pangasiusfilet en groene groentjes

6 40 0 5
Aantal personen:
  • 2 stuks pangasisusfilet
  • 1 prei
  • 1 groene paprika
  • 1 selder
  • 100 gram erwtjes
  • 2 pijpajuin
  • 40 cl witte wijn
  • 10 cl room
  1. Je snijdt alle groentjes zeer fijn. (prei, groene paprika, selder, pijpajuin)
  2. Je maakt een soort van bootje met aluminiumfolie. 1 "bootje" per persoon. Wij nemen toch telkens 2 à 3 lagen aluminiumfolie. Zo loop je niet het risico van al het vocht kwijt te geraken.
  3. Je legt de pangasisusfilet op het aluminiumfolie.Je schikt alle groentjes erover. Je giet de wijn rond de vis met de groentjes. Je doet hetzelfde met de wijn. Daarna doe je het aluminiumfolie goed dicht.
  4. De ingrediënten zijn enkel maar een richtlijn. Als je liever wat meer een wijnsmaak hebt, dan doe je er wat meer wijn in. Als je het met andere groentjes wil doen of met minder, ook goed. Maak er maar je eigen ding van!
  5. Je zet je oven op 200 graden en laat dit een half uur in de oven. Daarna eet je er stukjes stokbrood bij om heerlijk te soppen! Smakelijk!
Miss Mermaid