panzetta

0 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 ciabatta
  • 8 tomaten in partjes
  • 2 el tomatensap
  • 50 gr parmezaankrullen
  • 1 bosje vers basilicum
  • 6 el olijfolie
  • 2 el wijnazijn
  • sap van 1/2 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • peper uit de molen en zout
  1. verwarm de oven voor op 200°C. Strooi de blokjes ciabatta op een bakplaat en zet 4 minuten in de oven tot de korstjes knapperig zijn. DOe ze in een slakom met het tomatensap. Schep goed om. Voeg de partjes tomaten toe. Vermeng de wijnazijn met de knoflook, wat peper en zout. schenk de olijfolie er in een straaltje bij, klop goed op en breng op smaak met citroensap. Schenk de vinaigrette bij de tomatensalade. Strooi er een eetlepel gehakte basilicumblaadjes bij. Schep weer om. werk af met basilicum en parmezaankrullen
NelekeP