Pannenkoekjes van ei en courgette

1 15 0 5
Aantal personen:
  • 6 Eieren
  • Gemalen pecorinno kaas
  • Paneermeel
  • 2 Courgetten
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  1. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.
  2. Rasp de courgetten in hun geheel (met schil) en voeg toe aan de geklutste eieren.
  3. Voeg de gemalen kaas toe en paneermeel tot het mengsel genoeg is aangedikt om het te bakken (aangedikt maar niet met de bedoeling er bolletjes van te kunnen maken zoals bij gehakt dus het mag nog een beetje lopend zijn)
  4. Neem een pan met olijfolie en wacht tot deze voldoende heet is voor het bakken van de pannenkoekjes.
  5. Neem een lepel en schep een beetje van het mengsel op en leg dit op de pan.
  6. Laat ze langs beide kanten lichtbruin bakken en gebruik een spatel om ze om te keren
  7. De pannenkoekjes laten druipen op een bord met keukenrol
  8. Kan warm en koud gegeten worden. Smakelijk
lauraf