Pannenkoeken met appel en karamel

457 50 3 5
Aantal personen:
  • 100 g Maïzena
  • 100 g bloem
  • 4 dl melk
  • 2 eetlepels rum
  • 2 appelen
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 8 eetlepels suiker
  • 15 cl light room
  • 50 g Solo
  • 4 eieren
  1. Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenkoekendeeg.
  2. Laat 30 minuten rusten.
  3. Snij ondertussen de appelen in schijfjes en laat ze in de Solo Vloeibaar bakken, samen met de helft van de suiker.
  4. Hou ze warm.
  5. Smelt de 50 g Solo met de rest van de suiker en de light room en laat tot een lichte karamel indikken op een zacht vuur.
  6. Bak de pannenkoeken in Solo , schik er de appels op, overgiet met de karamel en dien op.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht