Pannenkoeken à la Véroniquesken

1 15 5 5
Aantal personen:
  • 1 liter volle melk
  • 6 scharreleieren
  • 4 koffielepels vanillebloem
  • 10 soeplepels fijne suiker
  • 10 à 12 soeplepels patisseriebloem/of vloeibare bloem
  1. Alle ingrediënten samen doen in één grote kom.
  2. Alles goed mixen zodat er geen klonters meer zijn.
  3. Even proeven of het beslag zoet genoeg is, anders eventueel nog wat suiker er aan toe voegen.
  4. Indien het deeg te dun is kan je nog wat bloem toevoegen of indien te dik wat extra melk. Het deeg moet een mooi vloeibaar geheel zijn
  5. Smelt een klontje Solo en je kan beginnen bakken. Je hebt ongeveer een 20-tal grote pannenkoeken uit 1 liter melk, afhankelijk van de grootte van uw bakpan.
  6. Smakelijk.
Véroniquesken
Meer inspiratie

BelgischPatisserieNagerecht