Pannacotta met bosvruchtencoulis

20 30 5 5
Aantal personen:
  1. Pannacotta met bosvruchtencoulis
  2. Aantal personen/Commentaar: 4
  3. Ingrediƫnten: 4,5 dl slagroom
  4. 4 el suiker
  5. 3 beeldjes gelatine
  6. vanille-extract
  7. bosvruchtenmengeling
  8. 3 el witte wijn
  9. Bereiding: Doe de slagroom en de suiker in een pan en roer ze op een laag vuur tot de suiker gesmolten is.
  10. Breng aan de kook en laat 3 minuten zachtjes doorkoken. Voeg naar smaak een paar druppels vanille-extract toe.
  11. Leg de gelatineblaadjes in koud water tot ze slap zijn. Kneed ze uit en roer ze door de hete room tot ze helemaal opgelost zijn.
  12. Schenk het mengsel in kommetjes en bedek ze met plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
  13. Haal de pannacotta uit de vormpjes door ze even in heet water te dopen en op een dessertbord om te keren. Versier met de coulis van bosvruchten.
dorisgielen