Panna cotta van kokosmelk met mango en kiwi

119 150 4 5
Aantal personen:
  • 1 el eetlepSolo Vloeibaar
  • 10 cl light room
  • 7 g gelatine
  • 1 limoen
  • 30 cl kokosmelk
  • 50 g fijne kristalsuiker
  • 1 kleine mango, niet te rijp
  • 1 kiwi
  • enkele muntblaadjes
  1. Voorbereiding
  2. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
  3. Rasp de limoenschil en doe in een pannetje. Voeg de light room, de kokosmelk en de suiker toe. Warm zachtjes op en laat net niet koken.
  4. Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot de gelatineblaadjes opgelost zijn.
  5. Giet het mengsel in kleine rechthoekige vormpjes (inhoud: 12,5 cl) en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  6. Bereiding
  7. Week de vormpjes enkele seconden in heet water. Zo haal je de panna cotta er gemakkelijk uit.
  8. Snij de mango in blokjes.
  9. Giet de Solo Vloeibaar in een pan en bak de mangoblokjes op een hoog vuur goudgeel. Leg ze rond de panna cotta.
  10. Werk af met flinterdunne schijfjes kiwi en enkele muntblaadjes.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansDessertNagerecht