Panini met aubergine en geitenkaas

521 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • zout
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 paninibroodjes
  • 0.5 eetlepel gedroogde oregano
  • 1 aubergine
  • 100 g geitenkaas
  • 1 rode ui
  1. Snij de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken.
  2. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen.
  3. Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Solo en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin.
  4. Snij het geitenkaasje in dunne plakjes.
  5. Snij de paninibroodjes open .
  6. Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover.
  7. Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.
Solo