pangasiusfilet met prei en pesto

0 25 0 5
Aantal personen:
  • 800 gram pangasius
  • 1 kg prei
  • 600 gram minikrieltjes
  • 2 tomaten
  • 3 el groene pesto
  • 2 el olijfolie
  • 2 el boter
  • peper en zout
  1. snij de tomaten in stukjes
  2. verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren prei 10 minuten. Kruid met peper en zout
  3. Voeg de tomatenstukjes toe en laat 3 minuten stoven zonder deksel, zodat het vocht kan verdampen. Roer er de pesto door. Neem van het vuur en hou warm.
  4. Bak de minikrieltjes
  5. verhit 2 EL boter in een pan. Bak de vis 2 minuten aan elke zijde en kruid met peper en zout.
  6. Leg de vis op de borden en schep de pestoprei en krieltjes eromheen
NelekeP