Pangasiusfilet en venkel in papillot

1 0 0 5
Aantal personen:
  • 8 pangasiusfilets
  • 500 gram venkel
  • 1/2 citroen
  • 1 fijngesnipperde sjalot
  • 1 deciliter olijfolie
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1/3 bieslook
  • peper
  • zout
  1. Maak de venkel schoon, snijd in kleine stukken en kook in lichtgezouten water gedurende 5 minuten.
  2. Maak een sausje van het citroensap, de olijfolie, de mosterd, de sjalot en de fijngesnipperde bieslook. Kruid dit mengsel met peper en zout volgens smaak.
  3. Neem 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er stukken licht voorgekookte venkel over. Leg op de venkel 2 stukken pangasiusfilet en besprenkel met het olijfoliemengsel.
  4. Plooi de aluminiumfolie goed dicht en laat 30 minuten gaar worden op de BBQ (of oven). Geef er een stukje gegrild brood bij.
Pascal Claessens