PANGASIUS MET PAPRIKACOULIS

0 35 0 5
Aantal personen:
  • 4 STUKKEN PANGASIUSHAASJE
  • 800 GRAM PAPRIKA rood, geel of oranje
  • 4 wortelen
  • 400 gr tomatenstukjes blik
  • 1 liter visbouillon
  • 2 el dennenpitten
  • 8 blaadjes vers basilicum
  • provencaalse mix
  • cayennepeper
  • peper en zout
  • instantsausbinder
  1. verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's , snij in stukken
  2. snij de wortelen in schijfjes
  3. kook de stukken paprika en wortel gedurende 20 minuten gaar in 1 liter visbouillon. giet af. Voeg de tomatenstukjes toe en mix tot een gladde massa. Rooster de dennepitten bruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof
  4. sniper de basilicumblaadjes fijn
  5. verwarm de groentencoulis tot tegen het kookpunt in een brede kookpan. Kruid naar smaak met cayennepeper , provencaalse kruiden van de molen en peper en zout
  6. leg de diepgevroren pangasius naast elkaar in de coulis en laat zachtjes gaar worden met een deksel 15 à 20 minuten
  7. schep de vis voorzichtig uit de coulis laat even opkoken en bind indien u wenst met wat instantsausbinder
  8. serveer de vis met de coulis en pasta. bestrooi met dennenpitten en basilicumblaadjes
NelekeP