Paddestoelenragout

8 25 3 5
Aantal personen:
  • 500 Gram Shiitakes
  • 250 Gram Champignons
  • 250 Gram Woudpaddestoelen
  • 1 Afgestreken Eetlepel Bloem
  • 2 Eetlepels Worcestershire saus
  • 450 Centiliter Volle Room
  1. Snij de paddestoelen in dunne plakjes , en stoof deze kort aan in wat boter zonder ajuin. Als ze ca. 5 minuten gestoofd zijn , voeg er dan de bloem aan toe. Je zult hierbij zien dat dit wat gaat smouten en heel snel kapot gaat. Dit gebeurt sowiezo en is onvermijdbaar , maar probeer het toch te beperken.Het oog wil namelijk ook wat. Hierna voeg je de worcestershire saus toe , en roer je even. Kort laten sudderen , en daarna blussen met de room . 5 minuten laten inkoken , en opdienen.
  2. Serveertip : Deze ragout komt het best tot zijn recht bij een pasta met noten en peterselie.
Chefdries123