Paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus

18 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 400 g witte rijst
  • 300 g gemengde paddenstoelen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 50 g gepelde walnoten
  • vloeibare margarine
  • 1 pakje (175 g) Quorn Filetreepjes
  • 1 zakje Knorr Soep Finesse Champignon-crème
  • 3 el fijngehakte peterselie
  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  2. Snijd ondertussen de paddenstoelen en paprika’s in stukjes.
  3. Hak de walnoten grof. Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of steelpan en roer hierin de paprika 4 min om. Voeg de Quorn en paddenstoelen toe en roer nog 3 min alle groenten om. Schenk er 350 ml koud water bij. Roer de droge soep erdoor, breng deze al roerende aan de kook en laat het geheel op een laag vuur 2 min. pruttelen.
  4. Voeg aan de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus 1 ½ el peterselie en peper naar smaak toe. Schep de rest van de peterselie, de walnoten en peper naar smaak door de rijst.
  5. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus erover.
Knorr