Paastaart

13 45 3 5
Aantal personen:
  • 1/2 pak digestive biscuits( volkorenkoekjes)
  • 50 gr gesmoltenboter
  • 6 bl gelatine
  • sap van 1/2 citroen
  • 250 gr mascarpone
  • 250 gr Griekse yoghurt
  • 100 gr vloeibare honing
  • gemengde gevulde paaseitjes (wit, melk en puur), gehalveerd
  1. Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd. Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat opstijven in de koelkast. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
  2. Bereidingswijze
  3. Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken. Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven. Neem de taart uit de vorm en decoreer met de paseitjes naar keuze.
Love to Cook