Paashaas Cake

82 70 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • bakvorm van 1500 ml inhoud
  • 3 eiwitten
  • 350 g zelfrijzende bloem
  • 6 eetlepels melk
  • zout
  • 8 malse abrikozen
  • 200 g Solo Vloeibaar
  • 200 g griessuiker
  • 3 eierdooiers
  • 10 ml vanille-extract
  • 25 g chocoladedruppels
  • 40 g hazelnootpoeder
  1. Verwarm de oven voor op 180°
  2. Snij de abrikozen in stukjes.
  3. Klop de Solo romig met griessuiker.
  4. Klop er één voor één de eierdooiers onder en dan het vanille-extract.
  5. Spatel er de bloem met hazelnootpoeder en de melk onder.
  6. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout, en spatel ze onder het beslag.
  7. Meng er de abrikozenstukjes en de chocolade onder.
  8. Strijk de vorm in met Solo, bestrooi lichtjes met bloem en stort er het beslag in.
  9. Bak 45 tot 50 minuten in een voorverwarmde oven. Controleer met een priem.
  10. Laat even rusten, ontvorm en laat afkoelen.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht