paardeworsten op eigen wijze

20 60 0 5
Aantal personen:
  • 1 groot blik gepelde tomaten
  • 250 gram champignons
  • 1 grote ui
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje peper
  • 1 kilo paardeworsten
  • 1 klontje boter
  • water
  • cayenepeper
  1. zet de paardeworsten op in het water.
  2. Als het water kookt , water afgieten
  3. worsten bakken in een kookpot in de boter.
  4. Voeg de fijngesneden ui toe met de gesneden champignons.
  5. laat 15 stoven met deksel op de pot. af en toe roeren.
  6. voeg de tomaten bij en roer alles ondereen.
  7. voeg de kruiden toe, peper,zout en een beetje cayennepeper
  8. laat verder stoven op een zacht vuurtje
  9. door de tomaten die gaar worden onder de andere ingredienten ontstaat er een saus
  10. opdienen met aardappelpuree of frietjes
knuffelprinsje