Paardenbiefstuk op Provençaalse wijze met kroketjes

7 75 0 5
Aantal personen:
  1. Ingrediënten:
  2. 4 paardenbiefstukken
  3. 1 kg verse champignons
  4. 6 tomaten
  5. 2 rode paprika’s
  6. 2 groene paprika’s
  7. 2 ajuinen
  8. 4 eetlepels ketchup
  9. 4 eetlepels witte wijn
  10. 2 koffielepels bakboter
  11. Provençaalse kruiden
  12. peper & zout
  13. Bereiding:
  14. Bak de ajuin. Voeg de in stukken gesneden champignons, paprika’s en tomaten toe en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Laat alles samen stoven. Voeg de ketchup en de wijn toe. Kruid het vlees. Plaats het onder de grill in de oven of bak het in de pan. Overgiet het vlees met de saus en dien warm op. Serveer het gerecht met kroketjes.
Theoke_1