Ovenschotel met Tilapia

17 30 0 5
Aantal personen:
  • 200 gr cherrytomaatjes
  • 300 gr sperziebonen
  • 2 stukken tilapiafilet, elk 125 gr
  • 1 bio citroen
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes look
  • peper&zout (pezo)
  • solo vloeibaar
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Dop de boontjes en snijd ze in hapklare stukjes. Stoom ze 5 minuten (indien u geen stoomkoker heeft, in een zeef boven een pan met een laagje kokend water). Meng ze daarna met de olijfolie en de in heel fijne stukjes gesneden knoflook.
  3. Snijd de citroen in schijfjes.
  4. Boter de bodem van een ovenschaal heel lichtjes in met solo vloeibaar, leg de tilapiafilets in het midden van de ovenschaal, leg de schijfjes citroen op de tilapia en leg de sperzieboontjes er omheen. Cherrytomaatjes op de boontjes leggen en eventueel de vis nog bestrooien met pezo.
  5. Afdekken met deksel of aluminiumfolie en 15 minuten de oven in.
  6. Serveer met gekookte aardappelen of rijst.
Victor S.