Ovenschotel met Rio Mare tonijn en cherrytomaatjes

7 20 0 5
Aantal personen:
  • 2 blikjes Rio Mare tonijn in olijfolie 160 gram
  • 300 gr cherrytomaarjes
  • 40 gr rucola
  • 1 el bloem
  • 2 el geraspte Parmezaan
  • 2 dl verse room
  • 4 eieren
  • olijfolie en paneermeel
  • zout en peper naar smaak
  1. Was de tomaten, snij ze in de helft en laat ze goed uitlekken. Hak de rucola maar houd een paar blaadjes achter om te garneren.
  2. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
  3. Wrijf een ovenschaal in met de olijfolie en bestrooi deze met paneermeel.
  4. Meng de tomaten en de tonijn en doe deze in de schaal.
  5. Klop in een kom de eieren met de room en voeg de Parmezaanse kaas, bloem, zout en gehakte rucola toe.
  6. Giet deze over de tonijn en tomaten in de ovenschaal en laat 20 minuten bakken in de oven.
  7. Lekker met kriel of gebakken aardappeltjes en een salade.
Love to Cook