OVENSCHOTEL MET MEDITERRANE KALFSLAPJES

0 45 0 5
Aantal personen:
  • 4 DUNNE KALFSLAPJES
  • 75 gram GEMALEN PARMEZAAN
  • 75 GRAM PANEERMEEL
  • 1 ei
  • 1 blokje runderbouillon
  • olijfolie
  • 2 uien
  • 1 teenje look
  • 1 courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 4 tomaten
  • 3 pakjes mozzarella
  • handvol vers basilicum
  • peper en zout
  1. ratatouille. Snij de groenten grof, pers de look, kruid. Laat een half uur sudderen in een pan met wat olijfolie. Leg de groenten onderaan in een ovenschotel
  2. paneer het vlees. Haal door de bloem, dan door het ei losgeklopt met het runderbouillonblokje. En vervolgens door het paneermeel. Druk aan
  3. bak de kalfslapjes kort goudbruin in een pan met olijfolie. Leg ze op de ratatouille in de ovenschotel en leg er de mozzarella in schijfjes op. Zet de ovenschotel in de oven tot de kaas gesmolten is. Werk af met peper en zout en veel vers basilicum. Dien op met tagliatelle
NelekeP
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht