Ovenschotel met kabeljauw en scampi

5 30 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr Kabelauwhaasje
  • 16 scampi's
  • 2 tomaten
  • zout en peper
  • 4 eetlepels witte wijn
  • 4 eetlepels broodkruim
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram boter
  1. Snij de vis in blokjes. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaaltje. Snij de scampi's in blokjes.
  2. Ontvel, ontpit en snij de tomaten in blokjes.
  3. Vermeng de vis, de scampi's en de tomatenblokjes in een ovenschotel. Breng op smaak met wat peper en zout en giet er de wijn over.
  4. Vermeng het broodkruim met de bieslook en verdeel het over de schotel. Verdeel wat blokjes boter op het broodkruim en gaar in een voorverwarmde oven op 180°
timocreatief