Video afspelen

Ovenschotel Kabeljauw en Tomaten Suprême

771 45 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 350 g kabeljauwfilet, in blokjes
  • 400 g broccoliroosjes
  • 500 g aardappelen, geschild
  • 100 ml halfvolle melk
  • 75 g geraspte kaas
  • 1 blik Knorr Tomaten Suprêmesoep
  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  2. Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes toe en kook deze mee. Giet af en doe de aardappelen en broccoli terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
  3. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Meng de inhoud van het blik Knorr Tomaten Suprême soep, zonder water toe te voegen, met de blokjes kabeljauw in een grote kom (de vis hoeft niet voorgekookt te worden).
  4. Verdeel dit mengsel over de puree en strooi de geraspte kaas erover. Bak de schotel in 20 min. gaar in het midden van de oven.
Knorr