Ovengebakken vis met tomaten, courgettes en mozarella

32 45 3 5
Aantal personen:
  • 600 gram Kabeljauwfilet
  • 4 Tomaten
  • 2 Courgettes
  • 250 gram Mozzarella Cucina
  • Olijfolie
  • Verse kruiden (basilicum of tijm)
  • Zout en peper
  1. VOORBEREIDING:
  2. Over voorverwarmen op 200°C
  3. Snij tomaten en courgettes in plakjes van 1cm
  4. Snij mozzarella in plakjes van 0,5cm
  5. BEREIDING
  6. Wrijf de bodem van een ovenschaal in met olijfolie.
  7. Bedek de bodem met plakjes tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
  8. Schik de visfilet op de tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
  9. Bedek met een laagje mozzarella + kruiden met peper/zout
  10. Werk af met een laagje courgettes.
  11. Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie + kruiden met peper/zout
  12. Laat gedurende 30min. bakken in oven.
  13. Bestrooi voor het opdienen met verse kruiden
  14. SERVEERTIP: Met verse pasta met pesto
Lucasje