Ovenaardappel met dragon en champignons

1 65 0 5
Aantal personen:
  • 4 grote aardappelen
  • 750 g gemengde bospaddenstoelen, in stukjes
  • 50 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook fijngehakt
  • 6 el room
  • 2 el verse dragon gehakt
  • peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de aardappels op een bakplaat en zet die 1 uur in de hete oven (draai ze halverwege de baktijd om).
  2. Verhit de boter en olie in een pan en bak er de paddenstoelen in aan, tot ze mooi goudbruin zijn. Voeg er de knoflook aan toe en bak nog een paar minuten. haal de pan van het vuur en roer er de room en dragon door.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Haal de aardappelen uit de oven, snij ze doormidden, haal er wat kruim uit en lepel er de paddenstoelen in. Serveer.
stey