Oranje sweet bite mini paprika's 2x anders gevuld

20 20 0 5
Aantal personen:
  • 2 oranje of rode mini paprika's
  • 50 gr feta kaas
  • 1 el tapenade van zongedroogde tomaten
  • zwarte peper
  • toastjes ( optie)
  1. MET FETA EN TAPENADE
  2. Prak de witte kaas of feta kaas samen met de tapenade fijn met een vork. Breng op smaak met nog wat zwart gemalen peper. Snijd het kapje met het steeltje van de mini paprika. Verwijder nog eventuele pitjes of zaadlijsten. Vul de paprika met het fetamengsel en druk goed aan. Bewaar in de koelkast of snijd hem voor direct gebruik met een scherp mes in plakjes. Serveer eventueel op een toastje.
  3. MET ROOMKAAS EN BIESLOOK
  4. Ingrediƫnten
  5. 2 sweet bite mini paprika oranje
  6. 2 eetl roomkaas
  7. Stuk of 10 sprietjes verse bieslook
  8. 1 teentje knoflook
  9. Peper en zout
  10. Toastjes
  11. Bereiding
  12. Hak de bieslook heel fijn. Snijd de knoflook in hele kleine stukjes (persen geeft een te scherpe smaak). Meng de roomkaas met de bieslook en knoflook en breng op smaak met peper en zout. Snijd het kapje met het steeltje van de mini paprika. Verwijder nog eventuele pitjes of zaadlijsten. Vul de paprika met de roomkaas en wikkel in aluminiumfolie en laat nog minimaal een uur opstijven in de koelkast. Als de roomkaas nog niet goed hard is geworden kun je hem ook nog even in de diepvries leggen. Snijd hem met een scherp mes in plakjes. Serveer eventueel op een toastje.
  13. Dit recept is makkelijk aan te passen voor meerdere personen .
  14. Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/
Love to Cook