opgevulde paprika

7 20 0 5
Aantal personen:
  • 4 middelgrote paprika's
  • 500 gr kalfs(of gemengd) gehakt
  • 1 st courget
  • 1 st aubergine
  • 1 st ei
  • 1 grote sjalot
  • 1 beetje nazareth kaas of andere kaas ook oké
  • 1 teentje look
  • 1 beetje pijnboompitten
  1. De paprika’s ontdoen van pitjes
  2. Het kalfsgehakt mengen met het ei
  3. We garen apart fijngesneden sjalot en look in olijfolie, voegen de courget aan toe
  4. en blussen met weinig sinaas.
  5. We mengen dit bij het kalfsgehakt en vullen daar de pepers mee op.
  6. We plaatsen de pepers in de oven.op 175° ongeveer 20 tot 25 min
  7. We garen sjalot en look en laten bruinen.
  8. De aubergine (alleen het witvlees) meegaren.
  9. We voegen daar een doos pijnboompitten en harde Nazareth kaas bij.
  10. Mixen zodat we een salsa bekomen
hildeke3105