Open ravioli van knapperige groenten

787 25 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 20 g Solo Vloeibaar Light
  • 20 g Solo Light
  • 8 wontonvelletjes
  • 4 broccoliroosjes
  • 1 prei
  • 1 selder
  • 2 jonge wortelen
  • 4 bloemkoolroosjes
  • 4 lente-uitjes
  • 100 g verse doperwten
  • 500 ml groentebouillon
  • 4 eetlepels dragon
  • 4 eetlepels bladpeterselie
  • peper en zout
  1. Kook de wontonvellen 2 minuten in gezouten water en laat afkoelen.
  2. Kook elke groente apart in gezouten water en zorg dat ze knapperig blijven. Laat de groenten schrikken in koud water.
  3. Breng de groentebouillon en de kruiden aan de kook. Kruid met peper en zout, voeg Solo Light toe en mix tot een glad mengsel.
  4. Warm alle groenten op in een pan met Solo Vloeibaar Light.
  5. Leg een wontonvel in een diep bord en bedek met groenten.
  6. Leg er een tweede wontonvel over en overgiet met de bouillon.
Solo