OOSTERSE BIEFSTUK met peultjes

6 20 0 5
Aantal personen:
  • 400 gram Biefstuk, in dunne plakjes
  • 4 koffielepels sesamolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 tn knoflook, fijngehakt
  • 800 gram peultjes
  • 2 eetl honing
  • 2 eetl sojasaus
  • 2 eetl oestersaus
  • 180 gram rijst of noedels
  1. Verhit de olie in een wok en bak het vlees 2 minuten aan alle kanten goudbruin.
  2. Haal het uit de wok en leg op een bord met keukenpapier.
  3. Fruit de uien en de knoflook.Voeg er de peultjes aan toe en laat ze even meebakken.
  4. Doe de honing, de sojasaus en de oestersaus erbij en laat goed doorwarmen.
  5. Voeg er ten slotte het vlees aan toe en kruid met flink wat zwarte peper.
  6. Kook de rijst of de noedels gaar en serveer ze met het vlees en de groenten.
kok Kimberley