Oosters vispakketje

7 25 4 5
Aantal personen:
  • 1 tl gember
  • 2 stuks koolvisfilet ontdooid
  • 3-4 el sojasaus
  • 50-7- gr geraspte wortel
  • 2 bosuitjes
  • 1 rode peper
  • 1 teen knoflook
  • 1 handje tuinkers
  1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden. Snijd nu de bosui en de rode peper fijn en rasp daarna de wortel.
  2. Giet in een kom de sojasaus, voeg de gember, de bosuien en de rode peper ook toe en roer dit een beetje door elkaar.
  3. Voeg nu ook de geraspte wortel en een fijngesneden teentje knoflook toe.
  4. Leg de 2 stukjes koolvisfilet om apart of tegelijkertijd in de ‘marinade’. Het ligt eraan hoe groot je kom is en of ze er tegelijkertijd inpassen. Laat ze even zo liggen en draai ze daarna om zodat de sojasaus lekker in de vis kan trekken.
  5. Pak ondertussen 2 grote stukken aluminiumfolie. En leg daarna de stukjes koolvis allebei op een vel aluminiumfolie.
  6. Schep lekker nog een beetje van de wortel en de sojasaus op de vis en maak het aluminiumpakketje goed dicht.
  7. De vispakketjes kunnen nu voor ongeveer 25 minuten de oven in. Als de vis uit de oven komt, strooi je er nog een beetje tuinkers overheen. Serveer de vispakketjes met wat rijst of noodles en een salade!
Love to Cook