Oostendse vissoep

19 60 0 5
Aantal personen:
  1. Benodigdheden:
  2. 3 liter Visfumet
  3. 2 wit van porei
  4. 2 uien
  5. Bloem
  6. Boter
  7. Garnituur
  8. Peterselie
  9. Room
  10. Garnalen
  11. Fijn gesneden wortelen
  12. Gepocheerde vis
  13. Bereiding:
  14. Uien en prei versnijden, stoven, singeren met bloem en bevochtigen met de visfumet. Mixen en afkruiden.
  15. Wortelen canaleren, fijnsnijden en koken.
  16. Peterselie fijnhakken.
  17. Vis in stukjes snijden en gaar pocheren in een weinig visfumet.
  18. De garnalen in de soepterrine doen (mogen nooit meekoken).
  19. Garnituur (vis – wortelen – peterselie - room) in de soepterrine doen en de kokende soep erover gieten en doorroeren.
  20. Serveren in voorverwarmde soepborden
Theoke_1