Oostendse vissoep voor 12 personen

12 45 4 5
Aantal personen:
  1. Benodigdheden: 12 personen
  2. 3 liter Visfumet
  3. 2 wit van porei
  4. 2 uien
  5. Bloem
  6. Boter
  7. Garnituur
  8. Peterselie
  9. Room
  10. Garnalen
  11. Fijn gesneden wortelen
  12. Gepocheerde vis
  13. Bereiding:
  14. Uien en prei versnijden, stoven, singeren met bloem en bevochtigen met de visfumet. Mixen en afkruiden.
  15. Wortelen canaleren, fijnsnijden en koken op zā€™n Engels.
  16. Peterselie fijnhakken.
  17. Vis in stukjes snijden en gaar pocheren in een weinig visfumet.
  18. De garnalen in de soepterrine doen (mogen nooit meekoken).
  19. Garnituur (vis ā€“ wortelen ā€“ peterselie - room) in de soepterrine doen en de kokende soep erover gieten en doorroeren.
  20. Serveren in voorverwarmde soepborden
Theoke_1