Ontbijt of lunch-ovenschoteltje met tomaat, ei en bosui.

18 20 3 5
Aantal personen:
  • 1/4 tomaat in blokjes
  • 2 grote eieren
  • 2 tl (volle) room
  • 1 bosui gesneden
  • 1 1/2 tl olijfolie
  • 1 el ongezouten boter
  • versgemalen zwarte peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Vet een ramekin (mini-ovenschaaltje) in en strooi het witte gedeelte van de gesneden bosui hier vervolgens in. Breek de eieren open in de ramekin en voeg de gesneden tomaat toe met de room. Kruid het gerecht met zout en vers gemalen peper en leg de boter op het gerecht.
  2. Zet de ramekin met de eieren gedurende 13 tot 15 minuten in de oven. Garneer het gerecht met de overige bosui en serveer het gerecht warm.
  3. Lekker met geroosterd brood.
  4. BRON : honingtomaten
Love to Cook